Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

A Közép-magyarországi régióban, a pesti oldalon decembertől márciusig havi rendszerességgel szervezünk elméleti és gyakorlati felkészítő foglalkozásokat Csömörön, az M0-ásról megközelíthető Rétköz utcában, Kelemen Csilla 20x40 méteres fedeles lovardájában. A már egyeztetett időpontok:

december 16. – Kiss István edző, I. osztályú bíró

január 19-20. – Dallos Gyula mesteredző

február – Nébel Viktória edző, versenyzőként a 2018-as ranglista vezetője (időpont egyeztetés alatt)

március 23. – Kiss István edző, I. osztályú bíró

A december 16.-i edzésnapon 50 perc/lovas időkerettel számolva, érdemben maximum 10 lovas tud lovagolni. Az egy helyről érkező, egy edzővel dolgozó lovasok, az edző beleegyezése esetén (hasonló képzettségű lóval és lovas tudással) egy időben, együtt is lovagolhatnak. Ez esetben a létszám 2 maximum 3 lovas lehet. Ezzel a módszerrel növelhető a nap hatékonysága, mert így több lovas jelentkezésére is lehetőség nyílik. 
Amennyiben a jelentkező lovasok létszáma 4-6 között lesz, Kiss István előzetes egyéni egyeztetés után délelőtt és délután egy-egy, egymásra épülő, egymással összefüggő edzést tart. Az első foglalkozás szerepe az állapotfelmérés és korrigálás, a második „versenyszerű” bemelegítés lesz a délelőtti tapasztalatok felhasználásával. Az edzések „elméleti” elemeket is tartalmaznak.


Az edzések díja:  4500 Ft/ egy edzés. Két edzés esetén 4000 Ft/ egy edzés. 
A jelentkezéskor szükséges, hogy néhány mondatban a ló és a lovas jelen formájáról, valamint a fennálló legjellemzőbb, korrigálni kívánt „mozdulatokról”, lehetőség szerint írásban tájékoztassák az edzőt.
A létszám és a napi időbeosztás ismeretében, amennyiben igény és lehetőség lesz rá, 30 p. időkeretben, csak a lovat érintő futószáras képzésre is lesz lehetőség. Ennek során állapotfelmérés (felszerelés) – ember/ló kapcsolat – segítségekre reagálás – edzésmunka témakör kerül értékelésre. A futószáras foglakozás díja 3500 Ft/ alkalom.    


Dallos Gyula mesteredző az egyéni lovasoknak 30 perces, 2-3 lovasnak 40 perces foglakozásokat tart. Az órákra besétálva várja a lovasokat és kéri a lovasok előzetes írásbeli bemutatkozását azon elemek megnevezésével, amelyet gyakorolni szeretnének. Az edzőtábort a gyakorlati foglalkozásokat követően elméleti előadás és egyéni értékelés zárja. A lovasok egy vagy mindkét napra is jelentkezhetnek.

Jelentkezési határidő: december 16-a esetében december 13-a 20 óra, január 19-e esetében január 15-e 20 óra a pajzs.bt@t-online. hu címen. Az időbeosztásokról e-malien értesítsük a lovasokat. A rendező 5000 forintos áron reggel 8 és 16 óra tud az edzésekre érkezőknek almolt angol bokszokat biztosítani. A lovardában nincsen szabad boksz foglalt, éjszakára nem tudnak lovat fogadni.


Lejegyezte:
dr. Paizs Gábor régiófelelős

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook