Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

Örömmel értesítünk titeket, hogy a Magyar Lovassport Szövetség új honlapja a mai naptól elindul. Szeretnénk felhívni a figyelmeteket pár újdonságra, ami 2019. január 23-tól esedékes:

  1. Új lovak bejelentése: A honlapon található Nyomtatványok – Lóbejelentés menüpontban található űrlap kitöltésével igényelhető új ló licence, vagy személyesen. A már regisztrált / rendszerben szereplő lovak esetében az igénylés továbbra is az Ügyfélkapun vagy személyesen történik.

A szabadidő lovakat minden lovas a szabadidő nevezésnél regisztrálja.

  1. Új egyesület bejelentése: A honlapon a Nyomtatványok – Egyesület bejelentés menüpontban lévő űrlap kitöltésével regisztrálható új egyesület, vagy személyesen. A már regisztrált egyesületek licencdíját az Ügyfélkapun vagy személyesen lehet befizetni.
  2. FEI lóútlevél és FEI regisztrációs szám igénylése: A honlapon a Nyomtatványok- FEI ID és FEI RC igénylése menüpontban található űrlap kitöltésével történik, vagy személyesen. A FEI lóútlevél hosszabbítással / tulajdonos átírással és FEI lóútlevél másolattal kapcsolatos információkat a  Nemzetközi lóútlevél és regisztrációs szám (FEI RC + FEI ID) menüpontban találjátok.
  3. A rajtengedély vizsga jelentkezéssel kapcsolatban a Rajtengedély vizsga menüpontban egy pdf dokumentumban megtaláljátok a legfontosabb információkat a jelentkezés feltételéről és menetéről.
  4. Az edzői regisztrációs vizsgára való jelentkezés menete megváltozott, az információkat az Edzői regisztráció menüpontban olvashatjátok.
  5. Az átigazolási lap megújult, az új átigazolási lap a Nyomtatványok menüpontból tölthető le.

 

A régi bejelentési formákat még 1 hónapig áll módunkban feldolgozni.

Észrevételeitekkel, kéréseitekkel keressetek bátran minket, hiszen fő célunk egy mindenki számára könnyen kezelhető felület kialakítása, amely mindannyiunk munkáját könnyíti.

Forrás: Magyar Lovassport Szövetség

 

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook