Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

GYAKORLATI KÉPZÉS

Új időpontok a gyakorlati képzéshez megtalálhatóak itt: TÁBLÁZAT (frissítve: 2019. 05. 09.)

Jelentkezni bármely szintű képzésre (idén kezdő A/L szinttől egészen a Nemzetközi szintig) előzetesen e-mailben a megadott időpont előtt legalább 2 héttel Tóth Tímeánál és a képzés / asszisztálás vezetőjénél kell – aki nem jelentkezik, az nem biztos, hogy részt tud venni a meghirdetett napon.

Berényi Miklós Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Franyó Barbara 06-20-9531135 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hillier Orsolya 06-30-2302601 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tóth Tímea 06-70-3930637 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Fizetési információk:

A fizetendő képzési és vizsga díjakat az alábbi határozat tartalmazza: ITT

A fizetés minden esetben a képzés vagy vizsga ellőtt kell, hogy történjen. Lehetőség van az MLSZ ügyfélkapuján keresztül bankkártyával és utalással vagy személyesen a Sport irodában fizetni. Az ügyfélkapun keresztül történő fizetéshez segédlet ITT elérhető.

 

 

VIZSGAEREDMÉNYEK

12/2019. határozat (2019.03.04.): Új Bírói minősülések

Mariette Wassibauer

III.

A/L

(70) 432-24-81

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Somodi Katalin

III.

A/L

(70) 372-66-38

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szekendy Katalin

III.

A/L

(20) 586-79-17

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ezúton is gratulálunk új díjlovas bíróinknak!

 

 

Kedves Bírók, Bírójelöltek és leendő Bírójelöltek!
 

Örömmel tájékoztatunk titeket hogy a Díjlovas Bíróképzés a 2019-es évben is folytatódik!

A Bíróképzésre való jelentkezés az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges: JELENTKEZÉS ITT (jelentkezési határidő: 2019. február 10.)

Idén is a megszokott követelmények lesznek: elmélet, asszisztálás, képzés, árnyékbíráskodás majd vizsga. A bíróképzés pontos követelményéről bővebben a bírói szabályzatban lehet olvasni ITT.

 

Az alábbi linken található táblázat mutatja a jelenleg ismert gyakorlati dátumokat, valamint az adott alkalomra már jelentkezettek névsorát. A táblázat folyamatosan frissítve lesz (dátummal jelölve az utolsó frissítés), valamint az újonnan bekerült képzés és asszisztálás is jelölve lesz. TÁBLÁZAT (frissítve: 2019. 02. 13.)

 

A megadott időpontokra ÍRÁSBAN ELŐZETESEN JELENTKEZNI KELL legkésőbb az esemény előtt 2 héttel (a februári Pilisjászfalu kivétel a közeli dátum miatt, ott legkésőbb 1 héttel előtte kell) Tóth Tímeánál és a képzés / asszisztálás vezetőjénél – aki nem jelentkezik, az nem biztos, hogy részt tud venni a meghirdetett napon (elérhetőségek lent).

 

A leendő bírójelöltek számára kötelező  2 napos elméleti oktatás dátumáról a jelentkezések után a későbbiekben lesz bővebb információ.

 

2019-ben a képzésben résztvevő oktatók:

Hillier Orsolya - elmélet, asszisztálás, képzés

Franyó Barbara - képzés

Berényi Miklós - asszisztálás

Komjáthy György és Kövy András – elmélet

 

Ha a bíróképzéssel kapcsolatban kérdésetek lenne

Franyó Barbarát 06-20-9531135 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy

Hillier Orsolyát 06-30-2302601 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy

Tóth Tímeát 06-70-3930637 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

tudjátok keresni.

 

Archív:

Ménszemle:

2019. március 9-én szombaton a Nemzeti Lovarda ad otthont a 2019. évi Tenyésztők Hétvégéjének. Lehetőség van egy kiváló szakember, Komjáthy György vezetésével részt venni az eseményen. A lelátóról a Mének küllemi bírálata alatt (9:00 -13:00) érdekes információkat és a felmerülő kérdésekre válaszokat is lehet kapni. A bíróképzés elméleti részéhez erősen ajánlott mindenki számára!

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérnénk mindenkit, aki Komjáthy György kíséretében szeretne részt venni az eseményen és még nem jelentkezett, az legkésőbb 2019. március 6-ig jelezze szándékát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. (az alábbi táblázatban megtalálhatóak a már jelentkezettek)

Bővebb információ az egész eseményről ITT olvasható:

 

 

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook