Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

Az előzetes terveknek megfelelően a Közép-magyarországi régió harmadik téli felkészítő foglalkozása március 23-án lesz Kiss István I. osztályú bíró, edző irányításával Csömörön, Kelemen Csilla lovardájában az időjárástól függően a 20 x 40-es fedett lovardában, vagy szabadtéren.

 A március 23-ai edzésnapon 50 perc/lovas időkerettel számolva, érdemben maximum 10 lovas tud lovagolni. Az egy helyről érkező, egy edzővel dolgozó lovasok, az edző beleegyezése esetén (hasonló képzettségű lóval és lovas tudással) egy időben, együtt is lovagolhatnak. Ez esetben a létszám csoportonként 2, maximum 3 lovas lehet. Ezzel a módszerrel növelhető a nap hatékonysága, mert így több lovas jelentkezésére is lehetőség nyílik.

 Amennyiben a jelentkező lovasok létszáma 4-6 között lesz, Kiss István előzetes egyéni egyeztetés után délelőtt és délután egy-egy, egymásra épülő, egymással összefüggő edzést tart. Az első foglalkozás szerepe az állapotfelmérés és korrigálás, a második „versenyszerű” bemelegítés lesz a délelőtti tapasztalatok felhasználásával. Az edzések „elméleti” elemeket is tartalmaznak.

Az edzések díja: 4500 Ft/ egy edzés + a Debrecen – Budapest – Debrecen táv 8400 Ft-os útiköltségének arányos, 1 lovasra eső része. Két edzés esetén 4000 Ft/ egy edzés.

A jelentkezéskor szükséges, hogy néhány mondatban a ló és a lovas jelen formájáról, valamint a fennálló legjellemzőbb, korrigálni kívánt „mozdulatokról”, lehetőség szerint a jelentkezéskor írásban tájékoztassák az edzőt.

A létszám és a napi időbeosztás ismeretében, amennyiben igény és lehetőség lesz rá, 30 p. időkeretben, csak a lovat érintő futószáras képzésre is lesz lehetőség. Ennek során állapotfelmérés (felszerelés) – ember/ló kapcsolat – segítségekre reagálás – edzésmunka témakör kerül értékelésre. A futószáras foglakozás díja 3500 Ft/ alkalom.   

 A rendező napközben 5000 Ft-os áron almolt boxot tud biztosítani.

A jelentkezéseket március 20-án 20 óráig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk. Az időbeosztásról szintén e-mailen értesítjük a lovasokat.

Lejegyezte:

dr. Paizs Gábor régiófelelős

 

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook