Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

ÚJRAKEZDŐK A CSÖMÖR KUPÁN

A Csömör Kupák hagyományai szerint ismét tekintélyes startszámmal indult vasárnap a Szedervölgyi Lovardában Csömör Nagyközség által 13 éve alapított versenysorozat idei első fordulója. A CDN-B feladatokra 38, a pónis futószáras feladatokra 33, a díjlovas programokra 79 nevezés érkezett. Ezen felül még 12 start volt a pónis díjugratásban. Az öt rajtengedélyező között volt a 2018. évi pónis ifi kezdő bajnok Misefay Péter, aki 6,7 pontos eredményével biztosan lépett át a licences lovasok táborába.

A pónisok haladó B1-es feladatában csak hatan indultak, de tudásuk alapján egyik páros sem lógott volna ki a CDN-B A4-es vagy A7-es feladatának lovasai közül. A győzelem itt Kulandané Csaba Viktória tanítványáé, a Szilaj Lovasparkból érkező Meleg Rékáé lett, aki 69,2%-al nyert a 12 éves Kagánnal.

A C1 és C2-es feladatában egyaránt 68% feletti eredménnyel nyert Fukar nevű lován Barna Boglárka, a Szent László király LSE lovasa. Géczi Orsolya tanítványa egy hete Simonpusztán is kétszer győzött, így már nem jelenthet igazi próbát párosuknak már ebben az évben a rajtengedély vizsga teljesítése.

A CDN-B-s mezőnyben több újrakezdő és szintet lépő lovassal találkozhattunk. Bakos Anikó éveken át alapfokú edzőként volt jelen a szakágban, most a 4 éves fiatal ló programban 71,8%-al mutatkozott be. A Csömöri LTKE-ből Begidsán Eszter és Ignácz Réka szintén több éves kihagyás után kezdett versenyezni. Balaskó Editről, mint edzőről szintén keveset halhattunk: a Szedervölgyi Lovardában rajtengedélyező felnőtt lovas, Vida Réka és Begidsán Eszter felkészítőjeként tért vissza.

A-ból lett L-es lovas Kelemen Csilla csömöri lovardájából Balogh Anna, L-ből lépett egyet felfelé, LM-be Hatvanból Záprel Krisztina és Csömörről Pataky Viktória.

A legtávolabbról, Hódmezővásárhelyről és a Kéktói Ménesből érkezettek aligha bánták ezen a vasárnapon a hajnali kelést. A fiatal ló feladat után A7-ben is nyert Ármány nevű lován Zsidai-Galgóczy Nikolett.

Az Auchan Liget Áruház győzteseknek szánt ajándék csomagjaiban ezúttal elektronikus konyhai mérlegek voltak. A pónisoknak ezúttal Horváth Márk csömöri díjugrató családjának tortakészítő vállalkozása ajánlott fel tortákat.

Képek:

Bal oldal alsó kép: Az A7 versenyszám győztesei: Berényi Miklós vezető bíró a győztesnek, Katona Júliának gratulál.

Jobb oldal alsó kép: Andó Brigitta (Monte Vigo SE) Kíra nevű lován a D0 feladatban. A háttérben Vincze Zoltán bíró.

 

Lejegyezte:

dr. Paizs Gábor régiófelelős

 

STARTLISTA

2019.04.14. (vasárnap) startlista CDN-B

2019.04.14. (vasárnap) startlista Póni Klub (frissítve: 2019.04.13. 16:21)

 

INFORMÁCIÓK

Versenykiírás

Rajtengedélyvizsga

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook