Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

A Magyar Díjlovagló Szakbizottság az 2021. évi Felnőtt Európa Bajnokságon való részvételre, illetve a 2024. évi Olimpiára történő kvalifikáció megszerzésének érdekében a magyar díjlovasok és edzőik segítése céljából megbízta Johan Rockx holland szakembert, hogy mentorálja a magyar lovasok felkészülését.

Johan Rockx a holland Rabo Talent Program egyik kiemelt vezető díjlovas edzője, a holland nemzet kiemelt trénere, szaktekintélye, aki a riói olimpiai csapat edzője volt. Számos holland győzelem és siker köszönhető edzői munkásságának, valamint maga is Grand Prix szinten versenyzett, és képzett lovakat.

Rockx úr az elkövetkezendő években évente több alkalommal Magyarországra érkezne, ahol pár napos edzőtáborok keretében megfigyelné a potenciális lovasok munkáját, segítené őket az edzésben, versenymenedzselésben.

A 2019. évben december 12-13.-án érkezik hozzánk, ahol megtekinti a jelenlegi nagydíjas lovasainkat, és felmérné lehetőségeinket. Az első körben nagydíjban versenyző aktuális párosainkat hívtuk meg, fenntartva annak lehetőségét, hogy ezen lovasaink esetleg tehetséges utánpótlás, de nagydíj közeli lovukkal részt vegyenek. A végleges résztvevői kör kiválasztása a holland edző kompetenciája.

Jelen eseményt a közös munka első állomásának tekintjük és bízunk benne, hogy egyre több versenyzőt tudunk bevonni a későbbiekben a közös munkába.

Fotókredit: www.eurodressage.com

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook