Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

Kedves Díjlovas közösség!

A szakbizottságban arra gondoltunk, hogy ebben a mindenki számára nehéz időszakban rólunk, díjlovasokról szóló, a mindennapjainkat bemutató életképekkel, rövid videókkal, beszámolókkal tennénk színesebbé, vidámabbá a napjaitokat. Reméljük, hogy sikerül kissé megtörnünk a mindennapok egyhangúságát😊

Elsőként a válogatott sportolókat kerestük meg, beérkezési sorrendben rövid időközönként tesszük közzé az általatok készített és elküldött alkotásokat. 

Hajrá, várjuk mindenkitől a beszámolókat. Videón, írásban, képpel, bárhogy...

 

3) A harmadik videó Ambach Fannitól érkezett.

Ambach Fanni üzenete

 

2) A második videó Ács Róberttól érkezett. 

Változatlanul, már közel egy éve a máriakálnoki Foltin Lovasparkban tevékenykedünk a csapatommal, 20 körüli lólétszámmal.

A jelenlegi járvány-időszak miatt mi is kényszerültünk néhány szabályozást eszközölni a lovardában, aminek bevezetését egy pár napos teljes bezárás is megelőzte, de így a lovardavezetéssel közösen egy jól működő rendszert tudtunk kialakítani , hogy mindenki gond nélkül tudjon tovább tréningezni de egyszerre ne tartózkodjanak sokan a lovardában illetve a személyzettel minél kevesebben érintkezzenek, mivel a legfontosabb, hogy a lovak ellátásában a továbbiakban se történjen fennakadás vagy változás .

A versenymentes időszakban sok figyelmet fordítok az új, fiatal tehetséges lovaim és lovasaim képzésére és persze a kiképzetteket is fitten tartom és várom a versenyek újraindulását.

Ács Róbert üzenete

 

1) Fogadjátok szeretettel első videónkat.

Lázár Zsófia üzenete

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook