Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

A Magyar Lovassport Szövetség rajtengedély vizsgaszabályok a 2020. május 1. – 2020. augusztus 31. közötti időszakban az alábbiak szerint módosulnak:
- A vizsgázók létszáma maximum 35 fő.
- A sportorvosi engedély a veszélyhelyzet megszűnését követően válik ismét kötelezővé.
- Az elméleti vizsga online kérdőív kitöltésével történik(A három olimpiai szakág számára egységes online teszt készül, aminek a beküldését, ellenőrzését és az eredmény a központi Sportiroda koordinálja.)
- A sikeres vizsgázók az oklevelet postán kapják meg, a helyszínen csoportos eredményhirdetés nincs.

Az általános védelmi intézkedéseknek megfelelően minden résztvevő személynek
- 1,5 méter távolságot (továbbiakban védőtávolság) kell tartani egymástól, különös tekintettel: a vizsgát megelőző eligazításnál, a parkolókban, a bokszok környezetében, a melegítő- és versenypályánál, a zsűritoronynál, a pályabemutatón stb.
- Kötelező az orvosi maszk vagy az orrot és szájat eltakaró sál vagy kendő viselése a zárt terekben. Az istállók zárt térnek minősülnek.
- A kötelező maszkviselésre vonatkozóan a versenyrendező szigorúbb rendelkezést hozhat.

A vizsga helyszínén tilos a csoportosulás. Háromnál több személy csoportosulása nem megengedett.

Egy vizsgázóhoz regisztrált legfeljebb három személy léphet a vizsgahelyszín területére. A vizsganapon az összes regisztrált résztvevő létszáma a hivatalos személyekkel együtt nem haladhatja meg a 150 főt.

A versenyhelyszínek összes bejáratát biztonságos módon le kell zárni a vizsga ideje alatt, csak a lószállítók kapuját és egy személyi bejárót szabad közlekedésre használni.

A vizsgahelyszínnek kiemelt figyelmet kell fordítani a mosdók és közös helyiségek higiéniai állapotára. A mosdókban előírás a szappan és papír kéztörlő folyamatos biztosítása a vizsga ideje alatt, illetve bárki által hozzáférhető kézfertőtlenítő kihelyezése a közös területeken. Az öltözők használata nem ajánlott.

A vizsgát megelőző eligazítást kizárólag szabadtéren, a 2. pontban leírtaknak megfelelően kell lebonyolítani.

A pályabemutató alkalmával kötelező a védőtávolságot betartani, ajánlott maszkot vagy orrot és szájat eltakaró sálat vagy kendőt viselni.

A díjugrató/lovastusa melegítőpályára minimum 3 akadályt kell felállítani. Egy vizsgázóhoz csak egy segítő mehet gyalogosan a melegítőbe. A vizsgáztatók döntik el, hogy egyszerre hány vizsgázó melegíthet a startlista sorrendjében.

A vizsgahelyszínen a nézőteret és a lelátókat le kell lezárni. A regisztrált résztvevők számára sem szabad nézőteret kialakítani.

A Magyar Lovassport Szövetség három tisztségviselője számára a vizsga rendezője köteles regisztrációt és belépést biztosítani. A Magyar Lovassport Szövetség illetékes tisztségviselői bármikor jogosultak a zártkapus rajtengedély-vizsga szabályainak betartását ellenőrizni.

A vendéglátásra vonatkozó hatályos szabályokat a rendező az étterem üzemeltetőjével együtt köteles betartani.

A rajtengedély-vizsgákon mindenki saját felelősségére vesz részt.

 

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook