Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

Az év elején kiadott és elfogadott szakmai tervemet a vírushelyzet miatt meg kellett változtatnom. Az év eleji tervben konkrét versenyelőírások, és százalékok teljesítése volt előirányozva. Ezt a márciusi világjárvány teljesen ellehetetlenítette. Egyáltalán nem tűnt valószínűnek, hogy az év további részében hogyan és mikor indul újra az élet. A versenyek, nemzetközi versenyek, majd később az angliai Junior és Fiatal lovas és a lengyelországi Póni EB lemondása is további bizonytalanságot szült.

Aztán május végén úttörőként Magyarországon újraindultak a versenyek. Sőt Máriakálnok rendezett egyedül a régióban Világkupafordulót és nemzetközi versenyt minden korosztály számára. Arie Yom-Tov közbejárására Magyarország megkapta a két elmaradt Eb rendezesési jogát.

Az FEI iránymutatásának megfelelően az idei rendhagyó helyzet miatt teljesen a szövetségi kapitányok feladata lett az Eb résztvevői kör kijelölése.

Szerveztem egy válogatót az Eb-kre készülő lovasoknak egy neves 4*-os nemzetközi bíróval lebírált programlovaglással, illetve állatorvosi felvezetéssel, Steward kontrollal. A válogatón csak azok a párosok vehettek részt, akik nemzeti vagy nemzetközi versenyen elértek bizonyos %-os eredményt.

A válogatón nyújtott teljesítmény, illetve az idei versenyeredmények tükrében jelöltem ki az EB válogatott kereteket. A kijelölésnél nagyon körültekintően jártam el, minden lovasnál alapos megfontolás után döntöttem, és figyelembe vettem azt is, hogy itthon rendezzük az kontinensviadalokat. Még ezzel együtt sem tudtam Fiatal lovas és Póni kategóriában csapatot kiállítani. Döntésem nehéz volt, de mindent figyelembe véve jogos.

Az U25 lovasainkat nemzeti és nemzetközi eredményeik alapján jelöltem ki, hiszen párosaink nagy része külföldön készül.

Dallos Zsófia, szövetségi kapitány

 

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook