Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

Harmadik DBT forduló Dunatőkés augusztus 8-9.

A járvány előtti utolsó lehetőségként március 7-8.-án versenyzőink még a weikersdorfi első DBT fordulón részt tudtak venni. A második fordulót Brnoban július 25-26. nem vállalták a lovasok. Most viszont a harmadik fordulón a Czajlik család dunatőkési lovardájába kiváló körülmények közé népes magyar csapat érkezett. 14 lovas-ló páros adta le nevezését a Fiatal lovak versenyétől a Nagy Díj feladatig. Sajnos a járvány miatt még mindig sokan visszamondták a versenyt, de a rendezők így is vállalták a verseny megrendezését. Az év legmelegebb napjait kifogták, viszont a verseny a tűző nap helyett a jobb feltételeket kínáló fedeles lovardában került megrendezésre.

A Junior feladatokban Kis Rebeka Leopold és Marschall István Conversano XXVIII-2 Konyak szorongatta egymást az élen 67-69 % eredménnyel.

A Gyermek feladatokban Fáy Panna Agropoint Calais-al végzett az élen 67 %-al

A FEI Fiatal lovas feladatokban Mikó Tamás Maestoso XXXIII-31 n. lovával 67 % körül lovagolt.

A Nagy Díj szintű feladatokban Decsi Enikő Comico XIV lovával 66 % felett lovagolt, fiatal lovával Henry W-el a FEI 4 éves fiatal lovak feladatában 77 %-t teljesítettek, és négyszeres győzelmet arattak.

A versenyen végig kiváló hangulat volt, aminek felvezetése volt a péntek esti váratlan találkozó a Tőkési Duna-ágban, ahol hatalmas fürdőzést tartott a magyar csapat, számtalan vízbe ugrással és fergeteges jókedvvel, erőt gyűjtve a versenyre.

 

 

EREDMÉNYEK

Versenyeredmények

 

VERSENYKIÍRÁS

Rendezői versenykiírás (németül)

Rendezői versenykiírás (angolul)

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook