Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

Regionális felkészítő Cinkotán

A régióbeli első, április elejei Tavaszi Kupa CDN-A versenyt megelőző héten regionális felkészítő lesz március 25-én és 26-án a Cinkotai Lovasudvarban. A maximum 10 jelentkezőnek a kétnapos, egymásra épülő 45 perces edzésekből álló kurzust Sebestyén József vezeti.

A szakedő 1981-1994 között a Soproni Erdészeti Egyetem Lovasszakosztályának versenyzőjeként indult hazai és nemzetközi Dijlovagló versenyeken. Az országos bajnokságokon 1987-ben és 1988-ban bronzérmes, 1990-ben és 1992-ben ezüstérmes. Ugyanebben az évben Lipicán Intermedier Kűrben Romolussal  II. helyezett volt, a római világkupán nagydíj kűrben a VII. helyen végzett.

A versenyzői pályfutása után 28 évig Münchenben és Nürnbergben dolgozott elsősorban díjlovas edzőként.

A kurzusra a lovasok a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelentkezhetnek. A jelentkezéskor kérem megadni az aktuális ló-lovas szintet, az idei versenyszezonban elérni kívánt szintet, valamint azon feladat elemeket, amelyeket a lovas hangsúlyosan szeretne gyakorolni.

A kurzus M/A szintig netto 20 000 forintba, M/A és M/A felett 24 000 forintba kerül. Aki nem akarja ingáztatni a lovát, az első három igénylőnek a Cinkotai Lovasudvar önitatós istálló boxot, a később jelentkezőknek angol boxot biztosít szalmával 5000 forint/éjszaka áron.

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook