Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

Élő közvetítés FEI facebook

Napirend - startlisták - eredmények (fei)

Eredmények - sorrend (eurodressage.com)

07.22. (szombat)
A mai napon a junior egyéni feladatban Antonia Richter Fior da Lisoval egy nagyon szép, harmonikus programot mutatott be. A lovas újabb egyéni csúcsot lovagolt: 69,677%-al, amivel a legjobb magyar eredményt érte el a juniorban. A 70 lovasból 27.lett.
A Gyermekeknél a mai nap fejeződött be a csapat feladat, amiben sajnálatosan a második napra jellemző magasabb pontozás miatt Czérna Orsolya éppenhogy lemaradt a döntőről, tartalékos volt az állatorvosi vizsgálaton.
Gratulálunk!

07.21. (péntek)
Kronbergben a mai napon a junior egyéni feladat első 35 indulója mutatta be a programját. Két magyar lovasunk állt starthoz. Elsőként Felvinczi Lilla Bonjour Majlunddal. A lovas összességében egy sokkal szebb programot mutatott be. Jobb kisugárzással, két kisebb technikai hibával 69,265 %-ot kapott, amivel jelenleg a 17. helyen áll. Kóródi Nóra Dancing Queen -nel a tegnapinál is jobb formában versenyzett és egy hiba nélküli nagyon szép programmal egy újabb egyéni csúcsot lovagolt 68,264%-al.
A Gyermek lovasoknál  Czérna Orsolya Felix páros nem túl szerencsés sorsolás után a 3. helyen indult a Gyermek csapatversenyben. A lovas egy nagyon harmonikus, energikus, látványos összképet mutatott a program során. 73,925%-al a kiemelkedő 8.helyen fordul a következő napra, amivel meg van a lehetősége, hogy a vasárnapi döntőbe kerül.

07.20. (csütörtök)
Csütörtökön az EB-n a gyermek előkészítő feladatban Czérna Orsolya Felix páros nagyon jó formában versenyzett, de egy sajnálatos tévesztés és az ügetésnyújtásban egy nagyobb ütem hiba miatt a 49 fős mezőnyből 71.840%- al 26. lett. Pénteken a csapatversenyben 15.04 perckor harmadikként indul.
A junior lovasoknál Kóródi Nóra Dancing Queen-nel a csapat második lovasaként nagyon jó formát mutatott. A pálya feladta a leckét a lovasnak, aki ezt nagyon ügyesen megoldotta. Egyéni csúcsot lovagolt a feladatban: 67,845%-ot. A csapat 3.lovasa Felvinczi Lilla -Bonjour Majlunddal egy gyönyörű kezdés után a ló megijedése miatt felfokozott állapotba került és kisebb hibák csúsztak a program végébe. 67,394%. A magyar junior lovasok a 16 csapatból a 9. helyet szerezték meg a hollandok előtt.
Gratulálunk lovasainknak a szép eredményhez!
Szurkoljunk nekik tovább!

07.19. (szerda)
Fantasztikusan kezdtek a magyar junior lovasok a Kronberg-i Európa- bajnokságon! A csapat első lovasa Richter Antonia Fior Da Lisoval egy hiba nélküli nagyon meggyőző, szép, harmonikus, szuper kisugárzású programot mutatott be. A bírók is magasan értékelték a programot és 70,303%-al a páros egyéni legjobb eredményével a 35 indulóból a 8. helyen áll! Ezzel a magyar csapat a 6. helyen áll a 16 csapatból!
A csütörtöki napon a gyermek előkészítő feladat második napján 8.51-kor Czérna Orsolyának drukkolhatunk. Míg a juniorban 15.07-kor Kóródi Nóra és 18.09-kor Felvinczi Lilla lép pályára.
Szurkoljunk lovasainknak holnap is!

07.18. (kedd)
A mai napon hivatalosan is elkezdődött a Kronbergben megrendezésre kerülő Gyermek és Junior Európa-bajnokság. A magyar csapat tagjai a gyermek Czérna Orsolya - Felix, juniorban 3 fős csapatunk: Felvinczi Lilla - Bonjour Majlund, Kóródi Nóra - Dancing Queen BC, Richter Antonia - Fior da Liso. Ma minden ló sikeres állatorvosi vizsgálatot tett.
A szerdai napon a sorsolás alapján a junior csapatért a 16 csapatból 13.-ként lovagolnak a magyarok, így Antonia lesz a szerdai nap egyetlen magyar lovasa 17.29-kor.
Szurkoljunk lovasainknak!

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook