Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

2016. április 29. és május 1. között újra megrendezésre kerül ***Nemzetközi Díjlovagló Verseny Máriakálnokon.

A Máriakálnoki Díjlovagló Központ neve eddig is jól csengett a díjlovas sportágban, több Magyar Bajnokság illetve Nemzetközi versenynek adott már otthont ez a létesítmény, melynek mentorai eddig Inge Braun Asszony és Bernd Braun Úr voltak. Számtalan nemzetközi klasszisú, Európa -Világbajnoki, olimpiai lovas tisztelte meg részvételével a rendezvényeiket. A Braun család hihetetlen vendégszeretetével, mind a versenyzőknek mind a nézőknek élvezetes és emlékezetes versenyhelyszínt tudott biztosítani.

Ennek példájára szeretnék megőrizni ezt a hagyományt Ács Róbert és Losonczy Anikó akik 2015 októberétől vették át ezt a gyönyörű létesítményt Az új vezetőségnek egyik fő célja, hogy a versenyrendszert továbbfejlesztve, egy olyan évente ismétlődő Díjlovagló Fesztivált hozzon létre, ahol a legjobb hazai lovasok a világ legjobbjaival mérhessék össze tudásukat. A lovassport úgy hazánkban, mint a világ nagy részén egyre népszerűbb, egyre többen űzik vagy vesznek benne részt nézőként. A díjlovaglás viszont még mindig nem tartozik a legnézettebb sportok közé. ezért gondolkoztunk el azon, hogy milyen programokkal tudnánk színesíteni versenyünket, amellyel különböző korosztályoknak, különböző szakágakból is lehetőséget adnánk a színvonalas szereplésre és talán a közönség számára is egy hangulatosabb és izgalmasabb versenyt tudnánk biztosítani.

Hazánkban először, a szombat esti program részeként a „Egyesületek és Lovas iskolák show versenye" is lebonyolításra kerül, lehetőséget adva a lovardáknak munkájuk ötletes bemutatására. A „show verseny" ötletét a németországi Frankfurt Festhalle lovasversenyen évente megrendezett műsora adta, ahol a jelentkező lovas közösségek egy hét perces zenés produkció keretein belül mutatják be év közben végzett tevékenységeiket. A műsorok szabadon választott téma köré csoportosított bemutatók, melyeknek a jelmezes karusszelek, lovas tornabemutatók és fogatfelvonulások mellett, tánc és zene is egyaránt része lehet. A bemutatókba a lovardában lovagolni tanuló minden lovast be lehet vonni életkorra és lovas tudásra való tekintet nélkül, így aki lovon még nem mutatkozhat be, a tánckar tagjaként, vagy mint segítő részt vehet a műsorszámban.

A rendezők a jelentkezők által a kiírásban foglaltak szerint elkészített műsorok videó felvételét és fényképeit valamint a jelentkezési lapot 2016. március 28-ig kérik elküldeni az alábbi e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. A beküldött referencia anyag alapján kiválasztott 5 leglátványosabb, legizgalmasabb produkció kap lehetőséget arra, hogy 2016. április 30-án a ***Nemzetközi Díjlovagló Verseny szombat esti gálaműsorának részeként fellépjen produkciójával és megnyerhesse egyesületének vagy lovas iskolájának a szponzoraink által felajánlott pénzdíjat.


A jelentkezési lap ITT letölthető.

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook