Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK

 

MLSZ által biztosított lehetőség sportorvosi alkalmassági vizsgálatra

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy az alábbi felületen keresztül lehetőségetek van sportorvosi vizsgálatra időpontot foglalni, a vizsgálat helyszíne:
Nemzeti Lovarda Tudásközpont:

IDŐPONTFOGLALÁS

 

2021. január 1-től kizárólag az OSEI rendszerben regisztrált sportorvosi engedélyeket áll módunkban elfogadni, melyet az adatbázisunk automatikusan lekér az OSEI adatbázisból. 2021. január 1-től a sportorvosi engedélyek manuális regisztrálása megszűnt.

Kérünk benneteket, hogy a 2020. évben kiállított jelenleg is érvényes igazolásokat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldjétek be (amennyiben még nem kerültek regisztrálásra).

 

ARCHÍV

Lovasok, edzők figyelem!

2020. szeptember 15-étől a Magyar Lovassport Szövetség döntése értelmében a nevezési rendszer egyrészt értesíti a lovast a lejárt sportorvosi igazolásról, másrészt új nevezést nem tud majd leadni a versenyző ennek hiányában. Az átmeneti időszakban, amennyiben nincs még regisztrálva a versenyzőnek a megújított orvosi vizsgálati dátum, kérjük, hogy juttassák el a kiskönyv adott oldalainak képét a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre regisztráció céljából.

*****

A Magyar Lovassport Szövetség 4/2020/V.7/ elnökségi határozata alapján a korábbi sportorvosi engedélyek a veszélyhelyzet után 30 napig érvényben vannak. A veszélyhelyzet visszavonása után eltelt 30 naptól kezdődően, azaz 2020. július 18-tól csak a meghosszabbított sportorvosi engedélyeket lehet elfogadni a versenyekre való nevezéskor.

A Top Soft nevezési rendszere 2020. szeptember 1-től automatikusan ellenőrzi a sportorvosi engedélyek meglétét. Érvényes sportorvosi engedély hiányában hibaüzenetet küld a nevezési rendszer.

2021. január 1-től kizárólag a sportorvosok által az OSEI adatbázisába rögzített igazolások érvényesek!

A sportorvosi igazolásokra az alábbi Szakbizottsági határozat vonatkozik:

*****

15/2015. (2015.04.01.) határozat: Sportorvosi ellenőrzése a versenyeken

A Díjlovagló Szakbizottság felhívja a lovasok figyelmét, hogy az MLSZ szabályozással összhangban minden versenyen kötelező az érvényes sportorvosi igazolás. Ennek meglétét a versenyiroda vagy a vezetőbíró szúrópróbaszerűen ellenőrizheti. (18 évesnél fiatalabb versenyzőknél 6 hónap az érvényesség, 18 éves vagy idősebb versenyzőknél 1 év.)

Ezúton szeretnénk felhívni a lovasok figyelmét, hogy akinek lejárt a sportorvosi igazolása és a rendszer értesíti erről, akkor az új sportorvosi igazolás dátumának rögzítésére két lehetőség közül választhat:

a, a legközelebbi hazai versenye alkalmával bemutatja a sportorvosi igazolását a versenyirodán, ahol azt rögzítik; 

b, a szkennelt tagsági könyvet azonosításra alkalmas formában eljuttatja a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre a sportorvosi pecséttel ellátva

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook