Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

Szólt a magyar himnusz

Elindult a nemzetközi szezon a díjlovasok számára is.

12 magyar díjlovas három edző irányításával vett részt Caselle di Sommacampagnaban (Olaszország) megrendezett CDI versenyen. Több mint 100 lovas jött össze éppen ezért külön öröm, hogy a junior korú Kiss Rebeka és Severin (Dóra LK, edzője: Pachl Péter) a hat éves lovak versenyén győzni tudott kétszer is.

A Fiatal lovasok korosztályában sem volt olyan a három napból, hogy ne állt volna magyar lovas a képzeletbeli dobogó valamelyik fokán. Az első nap Zengő Réka (Go Fast LK, edzője: Garai Máté) 67%, 3. hely a többi napon Yom Tov Jázmin (Go Fast LK, edzője: Pachl Péter) 2. illetve 3. helyet ért el 67% felett lovagolva.

De a többi korosztályban is eredményhirdetésre szólították a pónik közül Losonczy Anikó tanítványát Borza Dominiket (Ács József LK), Nagy Panka Zinát mindkét pónijával (Go Fast LK, edzője: Pachl Péter) és Rapi Kittit (B&H LK, edzője: Garai Máté)

A döntőbe jutott még Malaczkov Fanni is (Go Fast LK, edzője: Pachl Péter)

Juniorjaink is reménykeltően kezdték az évet a 20 lovas közül mindketten döntősek voltak, sőt eredményhirdetésre is szólították őket. Pachl Benedek (Dóra LK, edzője: Pachl Péter saját tenyésztésű és képzésű kancájával közel 66%-os eredménnyel helyezték a junior egyéni feladatban; Yom Tov Jázmin (Go Fast LK, edzője: Pachl Péter) pedig a (Go Fast LK, edzője: Pachl Péter) döntő zenés kűr után hívták eredményhirdetésre.

Két felnőtt lovas képviselte hazánkat a kis körben Garai Máté (B&H LK) és Ács Róbert (Ács József LK) a Nagy körben. Ő lovagolt a zenés kűrben is az utolsó nap ahol 5. tudott lenni a számos olimpikont is felvonultató mezőnyben.

Összességében sikeres nemzetközi évadnyitót tudhatunk magunk mögött! Gratulálunk a lovasoknak és segítőiknek!

Lejegyezte: Pachl Péter

 

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook