Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

Ilyés Csaba edzőtábor Rákoscsabán

Időpont ütközések miatt elmaradt a Közép-magyarországi régió idei harmadik, Illyés Csaba vezetésével meghirdetett edzőtábora a rákoscsabai Monte Vigo Lovardában. Az új időpont a június 17-18-ai hétvége. A nyílt edzésekre a lovasok a korábban meghirdetett feltételekkel a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelentkezhetnek.

 

Archív:

A C1-től a Szent György Díjig

Rákoscsabán, a Monte Vigo Szabadidő Centrumban a május 20-ai hétvégén lesz a Közép-magyarországi régió idei harmadik nyílt edzőtábora. A hatvan perces egyéni foglalkozásokat Ilyés Csaba S2 minősítésű, póni klub bírálati jogos bíró, edző vezeti. Bővebben

Az edzőtábornak helyt adó egyesületnek jelenleg Bárdos Brigitta, Bárány Kata és az idén ide igazolt Balla Orsolya személyében három CDN-es felnőtt díjlovasa és egy 20 fős pónis kerete van. Jelenleg folyik a korábban csak a szabadidős lovasok kiszolgálásával foglalkozó lovarda versenyszínhellyé alakítása. Most parkolót építenek, Rákosmente Önkormányzata pedig egy szomszédos telekrészének tulajdonrendezésével, majd az így kialakuló 1/1 tulajdonú önkormányzati ingatlanának bérbeadásával kívánja biztosítani a szükséges bemelegítő területet.

A regionális edzőtáborban naponta 8 órai kezdetekkel szombaton és vasárnap egyaránt 10 egyéni edzés lehetséges, amelyre a lovasoknak besétálva kell megjelenniük. A melegítést Ilyés Csaba irányítja. A foglalkozásokra elsősorban a póni klub OB-re és a nemzeti bajnokságokra készülő haladó díjlovasokat várjuk, akik a jelentkezéskor megadhatják azon feladatokat, amelyek gyakorlását, korrekcióját kérik. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a póni OB 2016. évi bajnokai illetve a Talentum Kupa OB kategóriáinak dobogósai.

A foglalkozások 6000 forintba kerülnek. A rendező hely 6000 forintért boxokat biztosít alomszalmával és korlátlan szénával.

A Monte Vigo az M0-ás körgyűrű péceli lehajtójánál, a Péceli út 303-ban található. Jelentkezni május 18-án 20 óráig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet. Az időbeosztásnál – amelyről e-mailben értesítjük a lovasokat – megpróbáljuk figyelembe venni a lovasok kéréseit.

dr. Paizs Gábor régiófelelős

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook