Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

BESZÁMOLÓ

A csömöri Auchan Luget Áruház immáron hetedik éve támogatja cukrászata tortáival és a kategória győzteseknek szánt  ajándék kosaraival a Csömöri LTKE versenyeit, így idén a szeptember 3-án a Pest megyei Bajnokság Cinkotán, a póni klub regionális minősítőjével kombináltan megrendezésre kerülő döntőjét is. Az áruház a tanévkezdés előtti utolsó hétvégén családi napot tart, amelynek állandó szereplői a régió díjlovasai.

Idén augusztus 27-én vasárnap elsőként a Csömöri Póniklub 10 éves lovasa, a már négy éve versenyző Orbán Dóra a 21 éves Admirális nevű lovával a C1-es programot lovagolta, majd Bárdos Brigitta, a rákoscsabai Monte Vigo szakmai vezetője Green's Istambul nevű oldenbutgi ménjével és Béki Brigitta pónis versenyző Peggyvel ügyesen koordinált zenés padödöt adott elő. A program lovagolások alatt, majd még amíg csak a sor tartott, Paizs Petra Míra díjlovas sétáltatta a cinkotai lovasudvar Bella nevű mini póniján a vállalkozó gyerekeket.

Lejegyezte: dr. Paizs Gábor régiófelelős

 

BEHARANGOZÓ

Vasárnap, augusztus 27-én 14 órától ismét a díjlovasok lesznek a csömöri Auchan Liget Áruház szokásos családi napjának főszereplői. A Csömöri LTKE és rajta keresztül a Pest megyei Bajnokság fő támogatójának rendezvényén földi idomításra készül Szigeti Béla, a Nádasdy LSE lovasa. Zenés, játékos "padödö" formációt ad elő a rákoscsabai Monte Vigo szakmai vezetője, Bárdos Brigitta és az egyik pónis tanítványa, Béki Brigitta. Orbán Dóra, a Csömöri LTKE pónisa a C1-es feladatot mutatja be. A bemutatót követően a díjlovasok kézen sétáltatni fogják a nyeregbe kívánkozó nézőket.

Lejegyezte: dr. Paizs Gábor régiófelelős

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook