Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Régiós hírek

2019

Versenykiírás

A Bajnokság aktuális állása

Felhívjuk a versenyzők figyelmét, hogy a regionális bajnokságban való részvétel feltétele, hogy a versenyző a döntőben is induljon. Amennyiben a versenyző a döntőre nem nevezett, úgy korábbi eredményeit a bajnokság végeredményének számításakor a rendezők nem veszik figyelembe!

 

ARCHÍV

Versenykiírás

A Bajnokság aktuális állása (frissítve: 2018.08.26.)

08.28. A rendező felhívja a Nyugat-magyarországi Magyar Imre Regionális Díjlovagló Bajnokságban résztvevő lovasok figyelmét, hogy a végső összesítésben csak azok a lovasok értékelhetőek, akik részt vesznek a szeptember 16-án Nagycenken megrendezendő DÖNTŐN.

Továbbá kérjük, hogy azok a lovasok akik érdekeltek több kategóriában (és/vagy több lóval) is, a nevezés lezártáig jelezzék, hogy melyik kategóriában és melyik lóval kívánnak indulni a Bajnoki címért, a versenyirodának.

08.13. Felhívjuk a bajnokságban érintett lovasok figyelmét, hogy a 2018. augusztus 20-án Győrben megrendezésre kerülő forduló versenyszámai a bajnokság kiírásához képest változtak. A fordulóban a bajnokság kijelölt versenyszámai a következők:

E8 helyett az E3 feladat

A8 helyett az A3 feladat

L6 helyett az FEI Gyermek csapatfeladat

Licencszerző 3 helyett a Licencszerző 4 feladat

M3 helyett az FEI Junior csapatfeladat

kerül kiírásra.

07.26. Felhívjuk a bajnokságban érintett versenyzők figyelmét, hogy módosult a bajnokság kiírása. A változás annak érdekében történt, hogy azon versenyzők is indulhassanak a bajnokságban, akik év közben nem szeretnének I-es licencre váltani megőrizve ezzel az indulási jogosultságukat a Nemzeti Bajnokságok II-es licencű versenyzőknek kiírt kategóriáiban.

07.21. Felkerült a bajnokság aktuális állása a 4. forduló után.

05.30. A 2018. június 30-ra tervezett Sárvár CDN-B verseny a rendező tájékoztatása alapján elmarad. Ugyanakkor a 2018. június 23-án A Százszorszép Lovardában megrendezésre kerülő Győrújbarát CDN-B díjlovagló verseny lesz a Nyugat-Magyarországi Magyar Imre Regionális Díjlovagló Bajnokság III. fordulója.

 

 

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook