Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Verseny hírek

Első DBT forduló Weikersdorf március 7-8.

Végetért a DBT Kupasorozat első állomása az ausztriai Wiekersdorfban. Az A kategóriás versennyel egybekötött eseményen összesen 16 magyar lovas 19 lóval és 40 starttal vett részt a napi 130 lovaglást elbírált versenyen. 

A DBT versenyszámokért összesen 9 magyar páros lovagolt.  Az L kategóriában mindkét napon Kemecsey Anna Fidelioval szerezte meg a második helyet, míg Fáy Panna Agropoint Calais-al a 3. és 4. helyet. Harmadik lovasunk a kategóriában Baunoch Zsófia Hazar Han-nal 6. és 5. helyezéssel. A DBT L kategóriában Kemecsey Anna áll az összesítésben a 2. helyen.

A DBT M kategóriában 4 magyar lovasunk indult. Hoffer Hanna Sunny Girl és Ambach Fanni Schufro Armani felváltva hozták az első és második helyet, így a forduló állása szerint mindössze 0,335% különbség van köztük az első helyért Hoffer Hanna javára. Makk Dorka Fulrike Utica-val mindkét nap a 4., Novák Panna Ivadoval pedig a 10. helyen végzett.

A DBT S kategória 2 magyar résztvevője Makk Dorka Balcoval és Gyorsok Luca Ayrton Senna Vd V.-val. Dorka 2. és 1., és Luca 5. és 4. helyezéseket szerzett, amivel Dorka az S kategóriában vezet.

A DBT versenyszámokon kívül versenyszámokat nyertek: Ács Róbert, Bedőcs Bianka, Lázár Zsófia, Zengő Réka és Kiss Rebeka. Gratulálunk minden magyar lovasnak!

A forduló következő állomása Magyarországon, Máriakálnokon lesz április 11-12.-én. A versenysorozatba még be tudnak kapcsolódni új lovasok!

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook