As soon as you open an account Bet365 will send you a 10 digit Offer Code via email. Receive Your £200 bet365 Welcome Promo Bonus plus £50 Mobile Promo
Talent-program

TALENT PROGRAM FELVÉTELI VIZSGAKIÍRÁS A 2017/2018-AS SZEZONRA

 

A felvételi vizsga időbeosztása az alábbiakban tekinthető meg:

Időbeosztás (Frissítve: 2017.10.09.)

 

Díjlovas felvételi vizsgakiírás változás

Felvételizhet minden olyan lovas, aki a megadott korcsoportoknak megfelel és a 2017-es év során az MLSZ díjlovas versenyén 60% vagy 6.0 pont feletti eredményt szerzett.

Felvételi követelmény
11-13 éves korig nagy lóval: Gyermek előkészítő "B" feladat
15 éves korig pónival: Póni előkészítő feladat
17 éves korig: Junior előkészítő feladat
20 éves korig: Fiatal lovas előkészítő feladat

Felvételi vizsga előreláthatóan: 2017. október 20., Bábolna.

Letölthető dokumentumok:

Jelentkezési lap
Talent Szabályzat

Kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A felvételi vizsgát sikeresen teljesítő lovasok gyakorlati képzésen és elméleti oktatáson vesznek részt a Talent Program által szervezett edzőtáborok keretein belül. 
Az edzőtáborokat elismert hazai és nemzetközi edzők tartják, az elméleti oktatás célja pedig a lovas műveltség sokoldalú fejlesztése. A Program a verseny korosztályok közötti váltást igyekszik zökkenőmentesebbé tenni, illetve a tehetséges, szorgalmas, a lovassport irányába elhivatott fiatal versenyzőket az utánpótlás válogatott erősítése mellett az élsport irányába igyekszik terelni.

A záróvizsgát sikeresen teljesítő lovasok Nemzeti -, illetve Nemzetközi Talent minősítéssel végezhetnek. A Nemzeti Talentek a korosztályos országos bajnokságon való részvételhez nyernek támogatottságot, a Nemzetközi Talentek pedig az utánpótlás szövetségi kapitány által kijelölt nemzetközi versenyekhez nyernek el jelentős összegű támogatásokat.

A Talent Program résztvevői évről-évre bizonyították szorgalmukat és tehetségüket. Eredményeikkel méltón képviselték a hazai lovassportot a nemzetközi mezőnyben is. 

Légy te is tagja ennek a csapatnak! Jelentkezz a Talent Program képzésére!

 

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 460 6950

Facebook