Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

STARTLISTA (frissítve: 2018.07.06. 21:12)

2018.07.07. (szombat) startlista

2018.07.08. (vasárnap) startlista

Kérjük, hogy a startlista módosítására vonatkozó kérését jelezze Hollósiné Pap Dorottya (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) versenyiroda felé.

 

INFORMÁCIÓK

07.05. A díjlovas rajtengedély vizsga szóbeli része 14:00-kor, míg a gyakorlati része 15:00-kor az E8 feladattal kezdődik.

07.04. A rendező ezúton szeretné tájékoztatni a versenyzőket, hogy a verseny mindenképpen megrendezésre kerül, ugyanakkor a kevés számú nevezésre tekintettel nem áll módjában a versenykiírásban megjelölt pénzösszegek kiosztása. A változásra tekintettel azon versenyzők akik emiatt visszalépnek a korábban pénzdíjas versenyszámokból, kérjük, hogy vegyék figyelembe a nevezési határidőt:
2018. július 5. (csütörtök) 12:00. 

 

VERSENYKIÍRÁS

2018. július 7-8-án kerül megrendezésre a Hortobágy CDN-B* verseny, illetve a versenyhez kapcsolódóan rajtengedély vizsgára is lehetőség nyílik.

A rendező felhívja a versenyzők figyelmét arra, hogy a verseny a Hortobágyi Lovasnapok keretében zajlik, így nagy számú ló vesz részt rajta más versenyek keretében is. A rendező megtesz minden tőle telhetőt a nyugodt verseny rendezés érdekében, ugyanakkor a párhuzamosan zajló rendezvények és a várható nagy számú néző miatt a versenyzők díjlovas programjai alatt és a melegítés során bekövetkezhetnek nem várt zavaró események. Kérjük, ezt vegyék figyelembe a nevezés során.

A verseny pénzdíjas, összdíjazása 450 ezer forint. Részletek a versenykiírásban.

Versenykiírás

Vizsgakiírás

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook