Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

STARTLISTÁK

2018. január 28. Pilisjászfalu - Bírál: Franyó Barbara és Vígh Marianna

 

INFORMÁCIÓK A VERSENYEKRŐL

2018-as évtől Arie Yom-Tov szerevezésében több alkalommal kerül kiírásra „training” verseny.

A külföldön már évek óta nagy népszerűségnek örvendő rendezvények lényege, hogy versenykörülmények között, annak menete szerint, teljes felszerelésben lovagolják le a lovasok a programokat. Melyeket egy vagy több meghívott bíró, startlista szerint lebírál, majd pár percben hangosan is értékel esetleg konzultál a lovassal. Majd a kritikusabb részek újra lovagolhatók, melyeket újra elbírál/nak a bíró/k.

 A rendezvény minden lovas számára nyitott, de nem számít hivatalos versenynek, eredménye nem vehető figyelembe sehol, nem kerül jóváírásra. A rendezvény jó alkalom a lovak-lovasok részére, hogy tét nélkül gyakorolhassanak versenyszituációban. Így kicsit felszabadultabban tehetnek szert tapasztalatokra, rutinra, ellenőrizhetik aktuális felkészültségüket.

A training versenyek pontos időpontjáról hamarosan tájékoztatjuk az érdeklődőket.

 

További információk

„Az egynapos gyakorló versenyek a fejlett lovas kultúrával rendelkező országok lovasai számára ismertek és közkedveltek. A  leghíresebb holland és német lovasok is ezeken kezdik meg felkészülésüket, de természetesen jelen van ezeken a versenyeken a díjlovaglás minden egyéb szinten versenyző lovasai is. Ezért szeretném lehetővé tenni a magyar díjlovasok számára is, hogy nyugat-európai társaikhoz hasonlóan kulturált környezetben gyakorolhassanak a 2018-as szezon előtt. Várok mindenkit szeretettel:”

Arie Yom Tov, az esemény házigazdája

Egy eddig ismeretlen versenyzési lehetőséget kínál a téli szezonban az Unikornis lovarda. A verseny szezon megkezdése elött minden lovasnak lehetősége van ellenőriznie maga és lova felkészültségét és gyakorolnia versenykörülmények között.

Helye: Pilisjászfalu Unikornis lovarda
Ideje: 2018. január 28.

Indulhat: Mindenki licenc megkötés nélkül! A lovak szintén, természetesen érvényes oltással kell rendelkezniük.

Öltözet: verseny ruházat, extrém hideg esetén engedélyezet a meleg felső ruházatb

Programok: Póni Klub programoktól – Nagy díjig

A lovas jelzi a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen 2018. január 21-ig, hogy milyen programot szeretne lovagolni.

A startlistát ez alapján állítjuk össze.

Díjazás: Értékelő lap és díjszalag továbbá szóbeli értékelés a program lovaglás után. Amennyiben igénye van egyes részeket a lovas újra lovagolhat és ennek értékelése is rákerül a protokolljára. Esetleges igény esetén újabb nevezési díj ellenében lehetőség van a program újra lovaglására.

Bírók: Franyó Barbara és Vigh Mariann  

Nevezési díj: 4.500 Ft ami az esetleges box igényt is magában foglalja

Melegítés: sátor fedeles

Verseny négyszög: 20x60 m-as fedeles

Büfé folyamatosan üzemel a verseny egész ideje alatt.

Érdeklődni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook