Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Search - Dropfiles
Keresés - Címkék
Friss hírek

Az osztrák nemzeti Lovasszövetség ezúton szeretné felhívni a versenyzők figyelmét, hogy 2007 év eleje óta nemzeti versenyeken is szúrópróbaszerűen ellenőrzik a külföldi versenyzők állatorvosi papírjait.

Az elmúlt időszak vizsgálatai alapján kiderült, hogy számos versenyző nem rendelkezik a 2009/156/EK irányelv II. mellékletének megfelelő állaorvosi igazolással és az állatok mozgatásának lekövethetőségét biztosító állatorvosi bizonyítvánnyal.

Az Európa Tanács 2009/156/EK irányelvében foglaltak (a lófélék mozgására és harmadik országból történő behozatalára irányadó állat-egészségügyi feltételekről) mindenki számára kötelezőek.

A fent megnevezett irányelv rendelkezik arról, hogy járvány esetén a rendező vállalja a felelősséget, illetve a következményeket, amennyiben nem követeli meg a versenyre érkezőktől az állatorvosi feltételek betartását.

Az osztrák Lovasszövetség ezúton hívja fel a versenyzők figyelmét, hogy a fenti állatorvosi feltételeket nem teljesítő versenyzők számára a részvétel osztrák versenyeken nem engedélyezett. 

Melléklet

Élő közvetítés

NEVEZÉS RAJTENGEDÉLY ÜGYFÉLKAPU VERSENYNAPTÁR Programgyűjtemény Régi oldal Magyar Lovas Szövetség FEI EURODRESSAGE

KAPCSOLATOK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 426 4500
Licenc ügyintézés MLSZ:
+36 1 499 9950

Facebook